דילוג לתוכן

"עם כלביא"- חסדי נעמי פועלים להעניק סיוע בתקופת מלחמה

חסדי נעמי רתמה את כלל משאביה כדי לסייע לקשישים, חיילים ונזקקים בימי הלחימה

במהלך ימי מבצע "עם כלביא", נרתמה עמותת חסדי נעמי לפעולה מיידית ורחבת היקף. בעיצומה של הלחימה, סייעה העמותה לאוכלוסיות שונות ופגיעות מתוך תחושת שליחות עמוקה ורוח החסד של העמותה.

סיוע במלחמה לקשישים וניצולי שואה

עמותת חסדי נעמי פועלת בשגרה על מנת לסייע לאוכלוסיות מוחלשות בחברה הישראלית. בזמן מלחמה העמותה רותמת את כל משאביה על מנת להעניק סיוע עוטף עבור אותן אוכלוסיות פגיעות.

בזמן שבשמיים רעמו הטילים מאירן והאזעקות כיווצו את הלב, דאגו צוות חסדי נעמי ומתנדבי העמותה להגיע ישירות לבתי קשישים וניצולי שואה כדי להפיג להם את הבדידות, להעניק להם חיבוק ותמיכה רגשית. בכל ביקור הגיעו עם סל מזון עשיר, חד עם מוצרים חיוניים לשגרת יומיום. הם לא שכחו להביא איתם זר פרחים צבעוני על מנת לשמח, לשמור על מורל גבוהה וחיוניות. 

צוות חסדי נעמי הגיעו לאזורים שונים בארץ, גם לערים שנפגעו ישירות וסבלו מהרס רב.

חלוקת מזון בשעת חירום- קרוב למרחבים מוגנים​

חסדי נעמי הקימה מוקדי חלוקה ניידים סמוך למרחבים מוגנים, ונתנה את האפשרות לאלפי אזרחים להצטייד במצרכי יסוד חיוניים ומבחר פירות וירקות טריים בתחושת בטחון למרות המצב המורכב.

חסדי נעמי גם דאגו לאספקת סלי מזון למשפחות שבתיהן נפגעו מהפצצות או פונה מחשש לסכנה.

תרומה בזמן מלחמה- לחיילי צה"ל

סיוע לחיילים במלחמה- מבצע 'עם כלביא'

במקביל לסיוע שחסדי נעמי העניקה לאזרחים, העמותה בחרה לתמוך גם בחיילי צה"ל בחזית ובמחסומים: חבילות שי, שתייה חמה, ממתקים וגם ציוד חיוני: בגדים תרמיים, גרביים, כפפות ומגבות. 

העמותה פעלה למען החיילם כדי לתמוך בהם ולהקל על השהות שלהם בשטח בימים מורכבים, יחד עם מטרה זו חסדי נעמי רצו לגרום להם תחושת בית ואחדות.

תרומה לנזקקים במלחמה-חזית של תקווה ותמיכה

בתקופות מורכבות כמו מלחמות ומבצעים ערבות הדדית היא נשק חברתי החזק ביותר לצמיחה מתוך כאב ופחד. חסדי נעמי הוכיחה בפעם נוספת שהיא תפעל בכל מצב- בשגרה ובמשבר- על מנת להעניק סיוכ ותמיכה לאוכלוסיות פגיעות במדינת ישראל. 

 העמותה ממשיכה לפעול, להתחזק ולחזק- בשם החסד, בשם האחדות, בשם התקווה.

רוצים להיות מעודכנים תמיד בכל פעילויות החסד?!

נהניתם?! שתפו...

WhatsApp
Facebook
Email
Twitter
LinkedIn
Print
מתחילים את השנה עם תיקמלא
דואגים 'לכריך לכל ילד'
קשישים וניצולי שואה נאלצים לוותר על תרופות וטיפולים רפואיים
"אין לי כסף לקנות מטרנה"