דילוג לתוכן

חסדי נעמי יוצאת לדרך עם פרויקט שבועות 2025: מחלקים מוצרי חלב לניצולי שואה וקשישים

חג השבועות בפתח – וחסדי נעמי כבר בהכנות

רגע לפני חג שבועות מחירי מוצרי החלב עולים שוב וכמידי שנה חסדי נעמי יוצאת לדרך עם פרויקט שבועות. לקראת החג, העמותה תחל בחלוקת צידניות עם מבחר מוצרי חלב, כדי שגם מי שידו אינה משגת יוכל לחגוג את שבועות סביב שולחן חגיגי ומכובד. 

עבור אלפי ניצולי שואה החיים כיום בישראל, רבים מהם חיים בבדידות ובמצב כלכלי קשה, רכישת מוצרי חלב לקראת החג אינה מובנת מאליה. גל ההתייקרויות האחרון רק החמיר את המצוקה הכלכלית, וגרם לרבים לוותר על מוצרי בסיס כמו גבינות, פירות וירקות ואף תרופות.

ניצולי השואה מכירים היטב את תחושת הרעב, בחסדי נעמי דואגים שהם לא יצטרכו להרגיש זאת שוב. בחסדי נעמי כבר נערכים לקראת חג שבועות, העמותה כבר עושה הכנות על מנת לחלק סלי מזון עם מבחר מוצרי חלב טריים לרבים ככל הניתן, ביניהם ניצולי שואה, קשישים ומשפחות קשות יום. 

על מנת שחסדי נעמי יצליחו לשמח בחג הקרוב בעלי קושי כלכלי רבים העמותה זקוקה לתמיכת הציבור. בזכות התמיכה והתרומות חסדי נעמי יכולים להגיע לעשרות אלפי נתמכים ועוד רבים הנכנסים למעגל העוני. חסדי נעמי מחלקים ערכות חג שמכילות מוצרי חלב איכותיים לרגל החג לזקוקים לכך.

הכנסו לקישור ותתמכו בפרויקט שבועות של חסדי נעמי. 

רוצים להיות מעודכנים תמיד בכל פעילויות החסד?!

נהניתם?! שתפו...

WhatsApp
Facebook
Email
Twitter
LinkedIn
Print
שבועות כבר כאן- גיוס המונים לחלוקת מוצרי חלב
דואגים 'לכריך לכל ילד'
מרבים בזכויות ותורמים גמרות שוטנשטיין לרשות הרבים
פרוסה או תרופה?! גיוס חירום לחלוקת חבילות מזון!