יוצאים לדרך עם פרויקט ראש השנה
עם תחילתו של חודש אלול ולקראת ראש השנה המתקרב, משפחות רבות ברחבי הארץ נערכות לארוחה ארוחה חגיגית ומלאת שמחה. אך לצידן יש לא מעט משפחות, קשישים וניצולי שואה שאין בידם האפשרות לערוך ארוחה חגיגת ומכובדת לרגל החג.
בימים אלו יוצא לדרך פרויקט 'שנה טובה' של עמותת חסדי נעמי. במסגרת הפרויקט העמותה מחלקת סלי המזון לראש השנה תשפ"ו במטרה לאפשר גם להם לפתוח את השנה החדשה בכבוד, בשולחן מלא ובתחושת חג אמיתית.
מבצע שנה טובה לניצולי שואה, קשישים ומשפחות מעוטות יכולת
פרויקט 'שנה טובה' נועד להעניק סיוע לניצולי שואה, קשישים ומשפחות נזקקות, המתקשים לרכוש מזון ביומיום ובמיוחד לקראת החג. חסדי נעמי שמה לעצמה למטרה בפרויקט זה לאפשר לכל אחד לחגוג את ראש השנה סביב שולחן ערוך ומכובד – ולא להישאר לבד מול שולחן ריק. חסדי נעמי פועלת בימים אלו לחלוקת אלפי סלי מזון, שימלאו את בתי הנזקקים בשמחה, בתקווה ובתחושת חג אמיתית.




סלי המזון של חסדי נעמי לראש השנה מותאמים במיוחד לחג, כך שכל משפחה תוכל לערוך שולחן חגיגי ומכובד. בסלים ניתן למצוא מצרכים בסיסיים לצד מאכלי חג מסורתיים – דבש, תמרים, דובשניות, יין תירוש לקידוש יחד עם אורז, שמן, סוכר, קמח, מגוון שימורים, גרגירי חומוס ועוד. בנוסף לכך, מקבלים הנתמכים גם שפע של פירות וירקות טריים להכנת ארוחה טעימה ומזינה.
העמותה רוכשת כמויות גדולות של מוצרים, ומתנדבים מסורים אורזים אותם במחסן הלוגיסטי בקפידה ובאהבה. כל סל נבדק ונארז בכוחות מתנדבים ובאופן שמבטיח איכות גבוהה וסידור מוקפד, בדיוק כפי שכל אחד היה בוחר לעצמו בקנייה האישית.
תרומה לראש השנה תשפ"ו
כל סל מזון שמגיע למשפחה נזקקת מתאפשר בזכות התרומות והתמיכה האדירה שאנו מקבלים מהציבור הרחב. בזכות הלב הפתוח של אלפי תורמים, אנו מצליחים להפוך את ימי החג ממלאי דאגה – לימים של תקווה ושמחה.
כדי שגם השנה נוכל לעמוד מול העלייה בביקוש לסיוע ולהושיט יד לכמה שיותר ניצולי שואה, קשישים ומשפחות קשות יום – חסדי נעמי זקוקים לעזרתכם. עבור רבים, הסל הזה הוא לא רק מצרכים, אלא תחושת שייכות והאפשרות לנשום לרגע בנחת בתקופת החגים.
ניתן לתרום לפרויקט ראש השנה תשפ"ו ולדעת שכל תרומה, אפילו הקטנה ביותר, תורמת לקניית עוד מצרכים עבור עוד סלי מזון ומאפשרת לעוד משפחה לשבת סביב שולחן חג ערוך ומכובד. לתמיכה ותרומה עבור סלי מזון לראש השנה לחצו כאן









סלי המזון שעמותת חסדי נעמי מחלקים מורכבים ממוצרי מזון יבשים שנרכשים על ידי מתנדבים , לכן ניתן להגיע למחסן הלוגיסטי של חסדי נעמי בתל אביב ולסייע באריזות. המחסן הלוגיסטי מקבל בברכה מתנדבים הבאים לארוז סלי מזון לחג. ההתנדבות מתאפשרת לקבוצות מאורגנות בלבד, כגון משפחות, חברים או עמיתים לעבודה. לתיאום יום התנדבות לקבוצה, התקשרו לאחראית המתנדבים במספר 052-7884477 או לחצו כאן .